social f  social t  social inst

Επίσκεψη Νίκου Πέππα στον Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο - παράδοση rapid test

peppas mitropolitis nikolaos
Σε συνέχεια στήριξης της Περιφέρειας Αττικής και του Γιώργου Πατούλη προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, ικανή, συνδρομή rapid test προσφέραμε προς τη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.
Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη Νίκου Πέππα στον Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο - παράδοση rapid test

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκου Πέππα για την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Υγεία, Δύναμη, Πίστη

Ευχές για Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση...

Από το Σπίτι!

 

Νίκος Πέππας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής

 

peppas pasxa 2020

Είδη προστασίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Πέππα στον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα

peppas tsirkas

Είδη προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) έναντι του κορωνοϊού covid19 παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας στον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας εκπροσωπώντας και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη με την ευκαιρία παράδοσης υλικού αυτοπροστασίας διατύπωσε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας προς τον πολύπαθο Δήμο Μαραθώνα.

Διαβάστε περισσότερα: Είδη προστασίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Πέππα στον...

Είδη προστασίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Πέππα στον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό

peppas vrettos

Είδη προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά) έναντι του κορωνοϊού covid19 παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας στον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Δήμο Αχαρνών, μετέφερε στο Δήμαρχο και τη θερμή υποστήριξη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη που δεν αφορά μόνο στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε αλλά και στα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο μεγαλύτερος Δήμος της Ανατολικής Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα: Είδη προστασίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Πέππα στον...

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο

peppas mitropolitis nikolaos s

Δήλωση του Νίκου Πέππα μετά την επίσκεψή στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο.

"Είχα την χαρά να επισκεφτώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο.

Το συνεχάρην για το κοινωνικό και πνευματικό έργο της Μητρόπολης υπό αντίξοες συνθήκες.

Του παρέδωσα υλικό (μάσκες) για την πρόληψη κατά του κορωνοϊού covid19 ως ελάχιστη πράξη στήριξης της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο

"Αυτή τη μάχη κατά της πανδημίας θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας"

nikos peppas perifereia attikhs

Να γνωρίζουν όλοι, ορατοί και αόρατοι εχθροί, πως οι Έλληνες είμαστε μια γροθιά.
Είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας.
Από αυτή τη μάχη θα βγούμε καλύτεροι και ως άνθρωποι και ως κοινωνία.
Με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη μας Giorgos Patoulis κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας μας, η Αττική μας, να βγει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας.
Και σας το λέει κάποιος που όλες τις μάχες τις κέρδισε με το σπαθί του.

#covid19 #περιφέρεια_αττικής

https://www.facebook.com/nikospeppas.oikonomologos/videos/3662624760454780/?v=3662624760454780

 

Μήνυμα Νίκου Πέππα για το νέο έτος 2020

nikos peppas omilia

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Το 2019 ήταν ένα έτος σημαντικό για την Ελλάδα μας και την Αττική μας.

Οι πολίτες επέλεξαν ευρεία πολιτική αλλαγή.

Επέλεξαν στην κεντρική εξουσία και στην τοπική αυτοδιοίκηση να έρθει μία καλύτερη ημέρα, με περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη και ανάπτυξη.

Όσο αφορά την Αττική, η εγγύηση βρίσκεται στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και σε όλους εμάς, που μας όρισε σε θέσεις ευθύνης για να υλοποιήσουμε το σχέδιο επανεκκίνησης της Περιφέρειάς μας.

Και αυτή είναι η υπόσχεσή μας, η δέσμευσή μας για το νέο έτος 2020.

Πώς θα δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε όλοι οι συνάνθρωποί μας στην Αττική και στους 66 Δήμους, να έχουν ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες.

Εύχομαι το 2020, να φέρει σε όλους τους πολίτες της Αττικής και όλους τους Έλληνες όλα τα αναγκαία υλικά και ψυχικά αγαθά.

Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας, ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί αυτό!

Καλή και δημιουργική χρονιά!

https://www.facebook.com/nikolaos.peppas/videos/10219329040312282/

 

 

Δήλωση Νίκου Πέππα μετά την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας 2019 στο ξίφος ασκήσεως με αμαξίδιο

DSC01501

"Η παρουσία σήμερα, όλων αυτών των σπουδαίων αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο, αποδεικνύει πως τα άτομα με αναπηρία μπορούν να υπερβούν την οποιαδήποτε δυσκολία και να διακριθούν στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης για όλη την Ελληνική κοινωνία.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν μπορεί να μας καταβάλει αν υπάρχει θέληση, σχέδιο και πίστη!"

Διαβάστε περισσότερα: Δήλωση Νίκου Πέππα μετά την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας 2019 στο ξίφος ασκήσεως με...

Παρέμβασή μου στην εκπομπή "Σήμερα" στο ΣΚΑΙ για ΑμεΑ, κ. Τσίπρα και κ. Πολάκη

peppas skai oikonomou anastasopoulou

Παρέμβαση μου στο #ΣΚΑΙ στην εκπομπή "Σήμερα" με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου: ακούγαμε συνεχώς για μία κοινωνική ευαισθησία από την παρούσα κυβέρνηση η οποία όμως κατέρρευσε μετά τις δηλώσεις και του πρωθυπουργού και του υπουργού Υγείας για τα Άτομα με Αναπηρία.
#neaarxiattiki #αμεα

Βίντεο: https://www.facebook.com/nikospeppas.oikonomologos/videos/354367538414176/

 

Παρουσίαση Προγράμματος Συνδυασμού "Νέα Αρχή για την Αττική"

peppas patoulis caravel

 

Δείτε εδώ: Το Πρόγραμμα του συνδυασμού που εγγυάται την ισότιμη αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής

Το Πρόγραμμα του συνδυασμού που εγγυάται την ισότιμη αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

 

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσίαση Προγράμματος Συνδυασμού "Νέα Αρχή για την Αττική"

Νίκος Πέππας: «Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αποπέμψει τον κ. Πολάκη»

polakis kympouropoulos

Η αήθης επίθεση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη κατά του συνανθρώπου μας Στέλιου Κυμπουρόπουλου επιβεβαιώνει με ποιο τρόπο οι κυβερνώντες σε όλους βαθμούς της Διοίκησης, αντιλαμβάνονται το Σύνταγμα και το κράτος των ίσων ευκαιριών.

Το έχουμε αντιληφθεί από την κατάρρευση των κοινωνικών δομών – ειδικά εδώ στην Περιφέρεια Αττικής όπου αντί να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι βασανιστής όλων όσοι διεκδικούν μέριμνα και φροντίδα.

Και ως απόδειξη της κρατικής και περιφερειακής αναλγησίας καταλήγουμε στη λεκτική ρατσιστική επίθεση κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Είναι κάτι που μας ξεπερνάει.

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: «Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αποπέμψει τον κ. Πολάκη»

«Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Νίκου Πέππα στη Νέα Μάκρη!»

peppas marathonas2

Παρουσία τριακοσίων περίπου πολιτών από τον Δήμο Μαραθώνα (Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Βαρνάβα και Γραμματικό) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η εκδήλωση – ομιλία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Ανατ. Αττικής με τον Γ. Πατούλη, Νίκου Πέππα.

Με σαφείς αναφορές στην ανικανότητα, όπως τη χαρακτήρισε, την περιφερειάρχου Ρένας Δούρου αλλά και των ιδεοληψιών της που έχουν σταθεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη ολόκληρης της Αττικής, ο κ. Πέππας αναφέρθηκε στους έξι άξονες της προσπάθειας της παράταξης «Νέα αρχή για την Αττική», από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει τη διοίκηση της Περιφέρειας αμέσως μετά την εκλογική νίκη της στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: «Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Νίκου Πέππα στη Νέα Μάκρη!»

Παρουσία στο Kontra Channel με τον Αιμίλιο Λιάτσο

peppas liatsos kontra 13042019 copy

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης" παραβρέθηκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel.

Αναφέρθηκε στην Περιφέρειά της Αττικής όπου σημείωσε πως χρειάζεται επανεκκίνηση. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Για περισσότερο από μια δεκαετία χάθηκαν ευκαιρίες. Σπαταλήθηκαν χρήματα, χωρίς να επιλυθούν προβλήματα. Η πρόληψη ήταν άγνωστη λέξη και ο σχεδιασμός απουσίαζε συνολικά.

Έχω υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση β’ βαθμού από τη θέση του αντινομάρχη ανατολικής Αττικής και γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της περιφερειακής διοίκησης, ειδικά τώρα που η Περιφέρεια Αττικής ουσιαστικά ρυθμίζει την καθημερινότητα των πολιτών των 66 Δήμων.

Πρέπει να κάνουμε μία νέα Αρχή στο μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό όργανο, αυτό της Περιφέρειας, έτσι ώστε να γίνει πραγματικός μοχλός ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής, πολιτικής προστασίας."

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσία στο Kontra Channel με τον Αιμίλιο Λιάτσο

Νίκος Πέππας: «Ο Μαραθώνας είναι ο λαχανόκηπος της Αττικής και χρειάζεται στήριξη και όχι τιμωρία – Ποιος θα ευνοηθεί από αντιαναπτυξιακές πολιτικές που θα εκτοξεύσουν τις τιμές των Ελληνικών προϊόντων;»

peppas paragogoi marathonas1

Νίκος Πέππας: «Ο Μαραθώνας είναι ο λαχανόκηπος της Αττικής και χρειάζεται στήριξη και όχι τιμωρία – Ποιος θα ευνοηθεί από αντιαναπτυξιακές πολιτικές που θα εκτοξεύσουν τις τιμές των Ελληνικών προϊόντων;»

Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης», Νίκου Πέππα με το προεδρείο του Συλλόγου Παραγωγών – Πωλητών αγροκηπευτικών προϊόντων Περιφέρειας Αττικής «ο Σωτήρ»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης» Νίκος Πέππας, στα γραφεία του Συλλόγου Παραγωγών – Πωλητών αγροκηπευτικών προϊόντων Περιφέρειας Αττικής «ο Σωτήρ» στο Μαραθώνα.

Ο κ. Ν. Πέππας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Προεδρείο του Συλλόγου αντήλαξε απόψεις για τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς αγροκηπευτικών προϊόντων της Ανατολικής Αττικής καθώς και για τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου τους και της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Νίκος Πέππας δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: «Ο Μαραθώνας είναι ο λαχανόκηπος της Αττικής και χρειάζεται στήριξη και όχι τιμωρία...

Νίκος Πέππας: «Αποκατάσταση των πληγών και εξευρωπαϊσμός για το λιμάνι, οι προτεραιότητες για τη Ραφήνα»

 peppas bournous antiprosopeia

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης», Νίκου Πέππα στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης» Νίκος Πέππας, στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.   

Ο κ. Ν. Πέππας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνούς, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νο Μώρο  αλλά και με το υπηρεσιακό προσωπικό, συζήτησε για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο καθώς επίσης και για τις προτεραιότητες της αμέσως επομένης περιόδου, δεδομένων και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Νίκου Πέππα στο Δήμο Ραφήνας πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη κλιμακίου της Ουγγρικής Πρεσβείας στην Ελλάδα προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι και τις ενέργειες για την αποκατάσταση των πληγών.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Νίκος Πέππας δήλωσε:

«Είχα την χαρά να επισκεφτώ το Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και να συζητήσω με το Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνούς και με στελέχη του Δήμου μία σειρά από θέματα που απασχολούν την περιοχή και το λιμάνι της Ραφήνας.

Το πρώτο ζήτημα που αναδεικνύεται είναι η άμεση ανάγκη για επούλωση των πληγών (ανθρώπων, υποδομών, περιβάλλοντος) από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι και η δημιουργία εκείνου του πλαισίου Πολιτικής Προστασίας έτσι ώστε να μην ξαναζήσουμε τον ίδιο ή παρόμοιο εφιάλτη.

Να επισημάνω στο σημείο αυτό πως ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου και το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου και οι εθελοντές, εκλήθησαν να αντιμετωπίσουν μία πρωτοφανή τραγωδία με λιγοστά μέσα, παρόλα αυτά ανταποκρίθηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά.

Το δεύτερο ζήτημα αφορά στα μεγάλα έργα υποδομών. Δεν είναι δυνατόν η πρόσβαση στο λιμάνι της Ραφήνας να είναι τριτοκοσμικού τύπου, χωρίς σύγχρονο οδικό δίκτυο και χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς. Είναι αδιανόητη η κωλυσιεργία των προηγούμενων διοικήσεων της Περιφέρειας Αττικής απέναντι σε ένα θέμα που αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για τον τουρισμό και το εμπόριο αλλά και για την ασφάλεια ανθρώπων, μέσων και προϊόντων.

Τέλος τα θέματα όπως της αντιπλημμυρικής θωράκισης και του αποχετευτικού χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς γραφειοκρατικά προσκόμματα και άλλες δυσλειτουργίες μεταξύ Περιφέρειας και άλλων κρατικών φορέων, αποκλείουν το Δήμο της Ραφήνας – Πικερμίου, από το τρένο της ανάπτυξης.

Δεσμεύομαι πως ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου όπως και όλο το μέτωπο της Ανατολικής Αττικής που πολιτεύομαι, θα τύχουν από το συνδυασμό της «Νέας Αρχής» και τον επόμενο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, της δέουσας προσοχής, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν ταχύτατα οι ανάγκες για την αποκατάσταση των καταστροφικών πυρκαγιών αλλά και για να προχωρήσουν γοργά τα μεγάλα έργα υποδομών που θα κάνουν το λιμάνι της Ραφήνας ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμβο μεταφορών.

peppas bournous antiprosopeia

 

Γραφείο τύπου Νίκου Πέππα

Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αν. Αττικής
"Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης"

τ. Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής
πρώην αναπληρωτή Δημάρχου Διονύσου

https://nikospeppas.gr

 

Νίκος Πέππας: «Με την πολιτική προστασία δεν παίζουμε κε Μεθενίτη»

 markopoulo politikh prostasia 1

Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης» Νίκου Πέππα, σχετικά με τις απαξιωτικές αναφορές του κ. Μεθενίτη για τον Γιώργο Πατούλη και την εκδήλωση για την Πολιτική Προστασία.

Με απόλυτα υπεύθυνο,  επιστημονικό και τεκμηριωμένο λόγο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρουσίασε την περασμένη Κυριακή, το σχέδιο του συνδυασμού μας «Νέα Αρχή για την Αττική» για την πολιτική προστασία της μεγαλύτερης Περιφέρειας της πατρίδας μας.

Ένα σχέδιο που στόχο έχει να ΜΗΝ ξαναζήσει η Αττική τραγωδίες σαν αυτές που συνέβησαν στη Μάνδρα και το Μάτι.

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: «Με την πολιτική προστασία δεν παίζουμε κε Μεθενίτη»

Νίκος Πέππας: Η δημιουργική πλειοψηφία να αποφασίσει για το μέλλον της Αττικής και όχι οι λαϊκιστές

nikos peppas dailypost

Άρθρο του Νίκου Πέππα στο dailypost

Μία από τις παθογένειες της εποχής της κρίσης, είναι η απαξίωση της πολιτικής γενικότερα και η άνθιση των λαϊκιστών. Η απογοήτευση της κοινωνίας απέναντι σε αυτό που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα, επέτρεψε σε εκείνους που έταζαν όλα σε όλους και μοίραζαν υποσχέσεις για λαϊκά δικαστήρια, να κοροϊδέψουν μέρος της κοινωνίας και να οδηγήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι των μετριοπαθών πολιτών στην αποχή.

Έτσι βιώσαμε το εξής παράδοξο, στις τελευταίες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, οι μειοψηφίες να αποφασίσουν για λογαριασμό του συνόλου, λόγω της μεγάλης αποχής.

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: Η δημιουργική πλειοψηφία να αποφασίσει για το μέλλον της Αττικής και όχι οι λαϊκιστές

Νίκος Πέππας: «Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους Παραγωγούς της Περιφέρειάς μας»

peppas kiousis

Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Νίκου Πέππα στην Έκθεση Food Expo Τροφίμων και Ποτών.

Ο κ. Νίκος Πέππας, περιηγήθηκε στην Έκθεση και συνομίλησε με παραγωγούς της Ανατολικής Αττικής αλλά και Αυτοδιοικητικούς παράγοντες για τις προοπτικές και τις ανάγκες τόσο της περιοχής όσο και του κλάδου.

Μετά την επίσκεψη, ο Νίκος Πέππας δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: «Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους Παραγωγούς της Περιφέρειάς μας»

Εκδήλωση στην Παιανία του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Νίκου Πέππα

peppas paiania13

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Παιανία, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Νίκος Πέππας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση στην περιοχή της Παιανίας – Γλυκών Νερών, της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Πέππα για το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και η ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση.

Τον Νίκο Πέππα προλόγισε ο πρώην Νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λεωνίδας Κουρής, ο οποίος και εξήρε τη συνεργασία των δύο ανδρών κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας, δεδομένου ότι ο κ. Πέππας είχε διατελέσει αντινομάρχης Αν. Αττικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Λεωνίδας Κουρής, δήλωσε: «είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Νίκο Πέππα στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και μπορώ με βεβαιότητα να πω πως έχει τις ικανότητες και την επιστημονική κατάρτιση για να βοηθήσει την περιοχή του, την Ανατολική Αττική να κάνει τη Νέα Αρχή με περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη».

Στη συνέχεια μίλησε o πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ανατολικής Αττικής Ανδρέας Γκλαβάς δίνοντας το στίγμα του Νίκου Πέππα ως ενός ανθρώπου προτύπου, μαχητή σε όλα τα επίπεδα της ζωής και η αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών Έφη Κρεμμυδά η οποία εξήρε τη δυναμική του Νίκου Πέππα και τη διάθεσή του να στηρίξει έμπρακτα την ευρύτερη περιοχή της Παιανίας.

Ο Νίκος Πέππας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι μίλησαν γι αυτόν και τους πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη της Παιανίας για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων τόνισε:

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση στην Παιανία του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό...

Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αν. Αττικής Νίκου Πέππα με το Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη

peppas zamanis

Συνάντηση με το Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη είχε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Νίκος Πέππας.

Ο κ. Ν. Πέππας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Δήμαρχο Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνη αλλά και με το υπηρεσιακό προσωπικό, συζήτησε για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Δήμο καθώς επίσης και για τις προτεραιότητες της αμέσως επομένης περιόδου, δεδομένων και των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη, ο Νίκος Πέππας δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα: Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αν. Αττικής Νίκου Πέππα με το Δήμαρχο Διονύσου...

Νίκος Πέππας: ο Eθελοντισμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την πολιτική προστασία του τόπου μας

peppas politikh prostasia2peppas politikh prostasia2

Παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης", Νίκου Πέππα στις εκδηλώσεις των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης Διονύσου και Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ανοίξεως.

Ο Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια παρεμβάσεών του στις εκδηλώσεις Εθελοντικών Δυνάμεων Διονύσου και Ανοίξεως, μεταξύ άλλων τόνισε:

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: ο Eθελοντισμός άρρηκτα συνδεδεμένος με την πολιτική προστασία του τόπου μας

Μάτι: το κλείσιμο των πληγών αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα περιφερειακή αρχή του Γιώργου Πατούλη

nikos peppas photo

Συγκλονισμένος από την εικόνα που παρουσιάζει το #Μάτι έξι, και πλέον, μήνες από την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018, δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και τέως αντινομάρχης, Νίκος Πέππας, ο οποίος επισκέφθηκε την πολύπαθη περιοχή πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Θεωρώντας ότι το κλείσιμο των πληγών της περιοχής αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα περιφερειακή αρχή του Γιώργου #Πατούλη και με δεδομένη την εμπειρία του σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά προσφοράς προς τους συμπολίτες του, ο κ. Πέππας περιδιάβηκε τους δρόμους του Ματιού, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι προσπαθούσαν, ακόμη, να βάλουν σε μια τάξη τις περιουσίες τους και ζήτησε να μάθει για τα όσα ακολούθησαν την τραγωδία που τους χτύπησε.

Διαβάστε περισσότερα: Μάτι: το κλείσιμο των πληγών αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα περιφερειακή αρχή του Γιώργου Πατούλη

Νίκος Πέππας: Κάθε δήλωση και παρουσία του κ. Μεθενίτη είναι ακόμη μία βουτιά στο βούρκο – Αναμένω από τον κ. Σγουρό να αποσύρει τον ρατσιστή εκπρόσωπό του

Δήλωση του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης", Νίκου Πέππα σχετικά με τη νέα ρατσιστική επίθεση λάσπης του απερχόμενου Δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη.

Ο κ. Μεθενίτης, θεωρεί σκόπιμο, εκπροσωπώντας επίσημα τον κ. Σγουρό και προκειμένου να αποδείξει ότι ο πολιτικός του προϊστάμενος αδίκως έχασε από τη κα Δούρου, πως όλοι οι άλλοι πολιτικοί τους αντίπαλοι είναι μηδαμινοί, ανίκανοι και τιποτένιοι.
Έτσι σε αυτό το μοτίβο και χρώμα, ο κ. Μεθενίτης, μέσα από τα βίντεο υψηλής πολιτικής ανάλυσης και κουλτούρας προσπαθεί να πείσει πως οι εκλογές που κερδίζει ο Γιώργος Πατούλης επί 20 και πλέον συναπτά έτη σε όλα τα επίπεδα της ενασχόλησής του και με ποσοστά πραγματικά πανηγυρικά, οφείλονται στο ότι έχει το χάρισμα να παραπλανά…

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: Κάθε δήλωση και παρουσία του κ. Μεθενίτη είναι ακόμη μία βουτιά στο βούρκο – Αναμένω...

Νίκος Πέππας: Η προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού διεξάγεται κακόγουστα από το γραφείο του κ. Μεθενίτη

 

Νίκος Πέππας: Η προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού διεξάγεται κακόγουστα από το γραφείο του κ. Μεθενίτη.

Δήλωση του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης", Νίκου Πέππα σχετικά με το νεότερο βίντεο λάσπης του απερχόμενου Δημάρχου Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη.

"Ο ευφάνταστος απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενίτης με τόνους λάσπης κατά του Γιώργου Πατούλη και με παραπληροφόρηση, πιστεύει πως προσδίδει κύρος στην προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού, μέσα από σπαρταριστά βίντεο που αναρτά κάθε τόσο στο διαδίκτυο.

Απαντώντας στο νεότερό του διαδικτυακό παραλήρημα και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλω να τονίσω τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: Η προεκλογική καμπάνια του κ. Σγουρού διεξάγεται κακόγουστα από το γραφείο του κ....

Νίκος Πέππας: Στηρίζουμε τους θεσμούς της οικογένειας, του εθελοντισμού και της πολιτικής προστασίας

peppas politikh prostasia

Σε εκδηλώσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Ζεστή Αγκαλιά» και του φορέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», Νίκος Πέππας.

Ο Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια επαφών του με εκπροσώπους του Συλλόγου των Τριτέκνων δήλωσε πως η πολιτεία οφείλει να αναγνωρίσει το εθνικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας, λαμβάνοντας τα σχετικά μέτρα και ταυτόχρονα να δώσει όλα τα εφόδια σε εκείνους που «τολμούν» και δημιουργούν οικογένεια μέσα στη Μνημονιακή κρίση αντί να τους τιμωρεί. Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη θα δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας έτσι ώστε οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες να νιώθουν ασφάλεια και οικονομική προστασία, τόνισε ο Νίκος Πέππας.

Πολιτική Προστασία και Εθελοντισμός τα στηρίγματα της κοινωνίας στις ώρες της κρίσης.

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: Στηρίζουμε τους θεσμούς της οικογένειας, του εθελοντισμού και της πολιτικής προστασίας

Νίκος Πέππας: "Ανίκανη η πολιτεία να προστατεύσει όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη"

peppas syllogos paraplhgikon

Αναφορά στην αδιαφορία της πολιτείας έκανε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική Νίκος Πέππας, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην εκδήλωση κοπής πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραπληγικών και Ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Κατά το χαιρετισμό του ο Νίκος Πέππας μεταξύ άλλων ανέφερε:

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: "Ανίκανη η πολιτεία να προστατεύσει όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη"

Νίκος Πέππας: "Το 2019 να είναι έτος Νικηφόρο για την Ελλάδα και την Αττική μας"

peppas eyxes neo etos 2019

Μήνυμα Νίκου Πέππα για το νέο έτος

"Το 2018, ήταν ένα έτος μεγάλων πληγών για την πατρίδα μας.

Το 2018, η Ελλάδα μας απώλεσε εθνική κυριαρχία και παραχώρησε ιστορία και πολιτισμό εξυπηρετώντας τυχοδιωκτικές πολιτικές των διοικούντων. Δεν φτάνει όμως αυτό. Για το λαό μας η ύφεση έγινε πιο άγρια και οι κοινωνικές δομές και η πολιτική προστασία κατέρρευσαν.

Ως απόδειξη η βιβλική καταστροφή στην Αττική μας, που άφησε πίσω εκατοντάδες νεκρούς και κατεστραμμένες πόλεις.

Εύχομαι το 2019, να είναι έτος αλλαγής και δημοκρατικής επανάστασης για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας: "Το 2019 να είναι έτος Νικηφόρο για την Ελλάδα και την Αττική μας"

"Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα - Ο Γιώργος Πατούλης λειτουργεί με μόνο γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάπτυξη"

peppas patoulis nea arxi atiiki

Ιδιαίτερα επικριτικός για τις διοικήσεις Σγουρού και Δούρου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Νίκος Πέππας, με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική με τον Γιώργο Πατούλη, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος και την εκπομπή «Μαγκαζίνο ΣΚ» με την Ματίνα Ηρειώτου.

Κατά τη συνέντευξη μεταξύ άλλων ο Νίκος Πέππας ανέφερε:

Διαβάστε περισσότερα: "Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα - Ο Γιώργος Πατούλης λειτουργεί με μόνο γνώμονα την κοινωνική...

Νέα Αρχή για την Αττική και για το Δήμο Διονύσου, με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη

peppas proedroi koinothton dionysos

Δήλωση Νίκου Πέππα μετά τη συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Διονύσου

Με τιμά ιδιαιτέρως η επίσκεψη των Προέδρων των Δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Διονύσου με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στον τομέα Ανατολικής Αττικής, με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη.

Στο Δήμο Διονύσου, γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι και μου δίνει δύναμη η στήριξη και παρουσία των φίλων και ταυτόχρονα θεσμικών εκπροσώπων της πόλης μου.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα Αρχή για την Αττική και για το Δήμο Διονύσου, με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη

Νίκος Πέππας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής: Η Αττική χρειάζεται μία επανεκκίνηση, μία Νέα Αρχή!

peppas patoulis neaarxh attikh

Δήλωση Νίκου Πέππα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον τομέα της Ανατολικής Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας και αυτοδιοικητικός, που αποδεικνύει καθημερινά πως αγωνίζεται και πετυχαίνει αποτελέσματα με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη, πέρα από κόμματα και χρώματα.

Διαβάστε περισσότερα: Νίκος Πέππας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής: Η Αττική χρειάζεται μία επανεκκίνηση,...

Τι θα γίνει με τα hot spots της Αττικής; Εκρηκτική η κατάσταση στην Μαλακάσα

Παραμένει ένα τεράστιο άλυτο πρόβλημα η φιλοξενία προσφύγων – μεταναστών στην Αττική, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα άλλωστε.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτοανακυρησσόμενη ως μία αριστερή και κοινωνικά ευαίσθητη κυβέρνηση, θεώρησε σκόπιμο να υποβάλλει την πατρίδα μας στην αδιανόητη δοκιμασία του ανοιχτού καλέσματος πρώτα και στη συνέχεια του εγκλωβισμού προσφύγων – μεταναστών σε δομές που προκαλούν την παγκόσμια κατακραυγή.

Διαβάστε περισσότερα: Τι θα γίνει με τα hot spots της Αττικής; Εκρηκτική η κατάσταση στην Μαλακάσα

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής της ΝΔ

samaras peppas node anatolikh attikh

Η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στη χτεσινή μεγάλη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής της ΝΔ, αποτελεί σημαντική στήριξη στην πολύπαθη αυτή περιοχή που τα τελευταία χρόνια ζει την απόλυτη παρακμή.

Είναι η ώρα για μία Νέα Αρχή για την Αττική. #neaarxiattiki

Η Ημέρα των ΑΜΕΑ δεν πρέπει να είναι ημέρα Μνήμης αλλά γιορτής!

Δήλωση Νίκου Πέππα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα ΑμεΑ

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου, θα ήθελα να επισημάνω για μία ακόμη φορά πως 1 εκατομμύριο και πλέον συνάνθρωποί μας στην Ελλάδα, ζουν υπό το καθεστώς της μνημονιακής βαρβαρότητας που έκοψε επιδόματα και εξαφάνισε δομές πρόνοιας και αλληλεγγύης. Ειδικότερα, αυτό συνέβη με κυνισμό και περίσσια αναλγησία την περίοδο της δήθεν αριστερής και ευαίσθητης κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα: Η Ημέρα των ΑΜΕΑ δεν πρέπει να είναι ημέρα Μνήμης αλλά γιορτής!

Η Αττική πρέπει να κάνει μία νέα Αρχή!

peppas ag stefanos node 1

Σημεία ομιλίας του Νίκου Πέππα στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής της ΝΔ στον Άγιο Στέφανο, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των βουλευτών ΝΔ Γ. Βλάχου και Μ. Βορίδη.

Η τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά του πρώτου βαθμού που υπηρέτησα από τη θέση του αναπληρωτή δημάρχου Διονύσου, κράτησε ζωντανή την Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης, κυρίως με τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης που αντιστάθηκαν στη Μνημονική βαρβαρότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Η Αττική πρέπει να κάνει μία νέα Αρχή!

Μάτι Αττικής: δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της πολύπαθης αυτής περιοχής

peppas protathlima agones2018peppas protathlima agones2018peppas protathlima agones2018

Δήλωση Νίκου Πέππα με αφορμή το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας σε αμαξίδιο 2018» που διεξήχθη στο Μάτι Αττικής

Η διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος ξιφασκίας με αμαξίδιο, στο Μάτι Αττικής,  την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της πολύπαθης αυτής περιοχής.

Το μήνυμα είναι διπλό:

Διαβάστε περισσότερα: Μάτι Αττικής: δυνατό μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της πολύπαθης αυτής περιοχής

Πρόσκληση στο «Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας σε αμαξίδιο 2018» στο Μάτι Αττικής - Κυριακή 25 Νοε, 11 π.μ.

nikos peppas xifaskia agones

Σας προσκαλώ
την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.
στο Μάτι Αττικής
για το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας σε αμαξίδιο 2018»

Τη μάχη της Αττικής θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας!

Νίκος Πέππας
πρωταθλητής ξιφασκίας με αμαξίδιο
τέως Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής
πρώην αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσου


Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Cabo Verde (Λεωφόρος Ποσειδώνος 41, 19005, τηλ. +30 22940 33111)

 

 

 

 

Στο δρόμο του Γ. Παπανδρέου: Μήπως τα χρήματα για τους πυρόπληκτους της Αττικής… καταλήξουν στο πρωτογενές πλεόνασμα;

Άρθρο του Νίκου Πέππα,

Αδιανόητος ο κυνισμός με τον οποίο η κυβέρνηση και η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν την καταστροφή στο Μάτι, την Κινέτα και την Μάνδρα Αττικής.

Προχτές μάθαμε από τον Πρόεδρο της Βουλής πως δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από τα συλλεχθέντα εκ των δωρεών 37,7 εκ. ευρώ που προορίζονται για την αποκατάσταση ανθρώπων και υποδομών στις καμμένες περιοχές.

Ομοίως μαθαίνουμε από τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, ότι κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν έχει εκτελεστεί ποτέ στην Ελλάδα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 9 ετών. Με λίγα λόγια μας θυμίζει πως η κυρία Δούρου θα έπρεπε να παραιτείται κάθε μέρα αν λάβουμε τοις μετρητοίς τις προεκλογικές δηλώσεις της, ότι θα παραιτείτο, αν δεν θωράκιζε αντιπλημμυρικά την Αττική κατά τη διάρκεια της θητείας της.

Διαβάστε περισσότερα: Στο δρόμο του Γ. Παπανδρέου: Μήπως τα χρήματα για τους πυρόπληκτους της Αττικής… καταλήξουν στο...

Τη μάχη της Αττικής θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας!

nikos peppas xifaskia

Άρθρο του Νίκου Πέππα,

Το Μάτι Αττικής, ο τόπος που σήμανε για την πατρίδα μας αυτή την αδιανόητη τραγωδία, επιλέχθηκε από εμάς τους αθλητές της ξιφασκίας με αμαξίδιο, ως τόπος διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματός μας για το 2018.

Τη στιγμή που κάποιοι πολιτικοί της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να ειρωνεύονται τις ευαισθησίες μας για την εκατόμβη νεκρών αλλά και για την εγκληματική αδιαφορία που αδιάλειπτα μαυρίζει το μέλλον της περιοχής, εμείς που τυχαίνει να είμαστε ενεργοί πολίτες της Ανατολικής Αττικής, στέλνουμε το δικό μας δυνατό μήνυμα και διεκδικούμε να αναστήσουμε την περιοχή μας ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα: Τη μάχη της Αττικής θα την κερδίσουμε με το σπαθί μας!

Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία

zeys polemikh aeorporia
 
Σήμερα τιμούμε τους Ταξιάρχες της Ορθοδοξίας, τιμούμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
 
Η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι μαζί με τους πιλότους μας ήρωες των αιθέρων, το προσωπικό, ένστολο και πολιτικό, που τους στηρίζει και καθημερινά όλοι μαζί διασφαλίζουν την ειρήνη στην περιοχή και την εδαφική μας ακεραιότητα.
Διαβάστε περισσότερα: Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία

Αττική – Μάτι: Αντί για αντιπλημμυρικά έργα ετοιμάζουν τη νέα προπαγάνδα

Άρθρο του Νίκου Πέππα,

Αττική – Μάτι: Αντί για αντιπλημμυρικά έργα ετοιμάζουν τη νέα προπαγάνδα

Σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα, ο κόσμος βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι (ως τιμωρία), διότι τα αυθαίρετα εμπόδισαν την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα. Βέβαια η ίδια κυβερνητική προπαγάνδα δεν εξήγησε ποτέ, γιατί δεν υπήρξε κανένα οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης και γιατί αυτοί που από δική τους πρωτοβουλία!!! κατάφεραν να σωθούν από τη φωτιά και να βρουν διέξοδο στη θάλασσα, τελικά πνίγηκαν από εξάντληση… περιμένοντας κάποια σωτήρια λέμβο. Αλλά τούτο σίγουρα το ερευνούν οι δικαστικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα: Αττική – Μάτι: Αντί για αντιπλημμυρικά έργα ετοιμάζουν τη νέα προπαγάνδα

Η Αττική εκπέμπει SOS - Να προστατέψουμε τα Ελληνικά προϊόντα

Άρθρο του Νίκου Πέππα,

Η Αττική εκπέμπει SOS - Να προστατέψουμε τα Ελληνικά προϊόντα

Σε λίγο καιρό, θα μπουν σε εφαρμογή  οι νέοι κανόνες τιμολόγησης χρήσεων ύδατος εκτός οργανωμένων συλλογικών δικτύων. Αυτό σημαίνει σε απλά Ελληνικά πως όποιος διαθέτει γεώτρηση ή πηγάδι και αντλεί νερό ή συλλέγει αυτό της βροχής, κυρίως για να ποτίσει τις καλλιέργειές του θα πληρώνει χαράτσι. Και όχι μόνο αυτό αλλά θα πληρώνει και εξοντωτικά πρόστιμα στην περίπτωση που υπερβεί το οριζόμενο – δια νόμου – πολύ χαμηλό ταβάνι χρήσης. Μιλάμε για όριο που θα επιτρέπει στην πράξη μόνο 2-3 μήνες καλλιέργειας! Εξωφρενικά πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα: Η Αττική εκπέμπει SOS - Να προστατέψουμε τα Ελληνικά προϊόντα

Αττική: η στρεβλή ανάγνωση της πραγματικότητας

Άρθρο του Νίκου Πέππα,

Αττική: η στρεβλή ανάγνωση της πραγματικότητας

Η απάντηση της κυρίας Ρένας Δούρου για την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που παρουσίαζε την Περιφέρεια Αττικής ως πρωταθλήτρια των ληξιπρόθεσμων οφειλών ήταν ότι: «αυτό που αναφέρει η Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αφορά σε μια παροδική αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών, (εξαιτίας της αύξησης αρμοδιοτήτων χωρίς το απαραίτητο προσωπικό στο σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017».

Επί της ουσίας η κυρία Περιφερειάρχης υποστηρίζει πως η Αττική έπεσε θύμα των λογιστικών αναπροσαρμογών και πως η διοίκησή της όχι μόνο τακτοποιεί όλες τις υποχρεώσεις της προς τρίτους, αλλά έχει μελετήσει και εκπονεί, όπως αναφέρει, ύψους 414 έργα συνολικού συμβατικού κόστους ύψους 383 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Διαβάστε περισσότερα: Αττική: η στρεβλή ανάγνωση της πραγματικότητας

Ημέρα μνήμης, ημέρα εθνικής αφύπνισης

syntagma tsolias

Η 28η Οκτωβρίου του «ΟΧΙ», είναι ημέρα μνήμης για όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για τα σπουδαία ιδανικά της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας. Είναι ταυτόχρονα ημέρα περισυλλογής και συλλογικής αφύπνισης για την προάσπιση της ιστορίας μας, της οικονομικής μας αυτοτέλειας και της κοινωνικής μας συνοχής, στους καιρούς που ζούμε, όπου η μικροκομματική σκοπιμότητα και τα πολλά αλόγιστα «ΝΑΙ», βλάπτουν ανεπανόρθωτα το εθνικό συμφέρον. Χρόνια πολλά σε όλο τον Ελληνισμό.

Για την 44η επέτειο ίδρυσης της ΝΔ

konstantinos karamanlis

Τα 44 γενέθλια της ΝΔ θυμίζουν τη φλόγα της εθνικής συμφιλίωσης που άναψε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Αυτή η φλόγα έμελλε να αποτελέσει τον πυλώνα κοινωνικής ευημερίας και εδραίωσης της δημοκρατίας, για όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως. 

Διαβάστε περισσότερα: Για την 44η επέτειο ίδρυσης της ΝΔ

Για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Ευρωβουλή

Η χτεσινή παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο αντί να είναι μία ευκαιρία προώθησης και υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων στο ευρωπαϊκό ακροατήριο, κατέληξε ως μία δυσφήμιση της πατρίδας μας όμοια με εκείνη που επιχειρούσε ο Γ.Παπανδρέου για να εμφανιστεί εκείνος ως «μεταρρυθμιστής».

Διαβάστε περισσότερα: Για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Ευρωβουλή

Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο του Δήμου Ραφήνας

eidiko sxoleio rafinas peppas mitsotakis

Σήμερα, πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων, με συγκίνηση παραβρεθήκαμε με τον Πρόεδρο ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στον αγιασμό που ετελέσθη από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο . Δυστυχώς και αυτό το σχολείο, υπέστη σημαντικές φθορές από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά και χρειάζεται την έμπρακτη στήριξη όλων μας.

Διαβάστε περισσότερα: Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο του Δήμου Ραφήνας

Για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μόνο οι Σκοπιανοί ικανοποιήθηκαν από την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Τρομαγμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, ένα πρωθυπουργό, να επαίρεται για την «έξοδο» από το Μνημόνιο στο οποίο ο ίδιος μας έβαλε και να αναφέρεται κυνικά στην εκατόμβη νεκρών της Ανατολικής Αττικής ως ένα σύνηθες φαινόμενο.
Τα επιτόκια των αγορών θα θυμίζουν πως η δήθεν «μεταμνημονιακή» Ελλάδα παραμένει υπό καθεστώς φοροαφαίμαξης για την επίτευξη λογιστικών πλεονασμάτων και προφανώς μηδενικής πραγματικής ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα: Για την παρουσία του Πρωθυπουργού στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Για τη δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια

Μετά από οχτώ χρόνια τριών μνημονιακών προγραμμάτων επιστρέφουμε, θεωρητικά, σε συνθήκες οικονομικής αυτονομίας, ουσιαστικά όμως απέχουμε πολύ από οποιοδήποτε μορφή οικονομικής ανεξαρτησίας.
Για τον τρόπο και χρόνο που εισήλθαμε και εάν πέτυχαν τα μνημονιακά προγράμματα αρκεί μια ματιά στο Διεθνή τύπο των τελευταίων ωρών για να φανεί ο βαθμός της «επιτυχίας» τους. Δημιούργησαν σκληρότατες συνθήκες καθημερινότητας και επιβίωσης στη χώρα. 

Διαβάστε περισσότερα: Για τη δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη

 peppas kaklamanis

Συναντήθηκα σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Βούλης κ.Νικήτα Κακλαμάνη. Στο επίκεντρο της συζήτησης μας οι καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής και ευρύτερα θέματα της περιοχής, στην οποία είχα υπηρετήσει από τη θέση του Αντινομάρχη.

Διαβάστε περισσότερα: Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

peppas mitsotakis

Σήμερα είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις ...

Διαβάστε περισσότερα: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Αφού βγαίνουμε από το Μνημόνιο να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης

peppas kontra 26052018

Δυναμική ήταν η παρουσία του στελέχους Νέας Δημοκρατίας και τέως αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής, Νίκου Πέππα, στην χθεσινή εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Κόντρα 24».

Ο Νίκος Πέππας μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το Σκοπιανό:

Κανείς δεν μας έχει εξηγήσει ποια είναι η βιασύνη για την επίλυση του ονοματολογικού των Σκοπίων. Σε τι συμφέρει την Ελλάδα; Οι πιέσεις των ξένων δημιουργούν υποψίες. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση έλεγε πως όταν πιέζουν οι ξένοι για κάτι δεν είναι για το καλό της πατρίδας μας. Τώρα τι συμβαίνει; Σε κάθε περίπτωση οι διασφαλίσεις της Ελλάδας για την εξάλειψη αλυτρωτικών αναφορών της γειτονικής χώρας από το σύνταγμά τους και αλλού, πρέπει να είναι πολύ ισχυρές.

Διαβάστε περισσότερα: Αφού βγαίνουμε από το Μνημόνιο να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης

Η «θεομηνία» ανέδειξε τις εγκληματικές πολιτικές και το λαϊκισμό

parapolitika arthro

Άρθρο μου στα Παραπολιτικά με αφορμή τις καταστροφές στη Δυτική Αττική

Δύο είναι οι παρατηρήσεις μου αναφορικά με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική που συνέβησαν σε διάστημα μόλις 7-8 μηνών:

1. Ενορχηστρωμένα η τοπική αυτοδιοίκηση και η κεντρική διοίκηση του κράτους, τα χρόνια κυρίως της Πασοκικής ανάπτυξης, δημιούργησαν ένα περιβαλλοντολογικό και οικιστικό έκτρωμα που έμελλε να γίνει κυριολεκτικά ο τάφος ανθρώπων και περιουσιών. Κάποιοι από τους ανθρώπους που έβαλαν την υπογραφή τους στο ρυμοτομικό τερατούργημα, βρίσκονται ακόμη σε καίρια πόστα και καταδικάζουν σουρεαλιστικά, τα δικά τους πρότερα πολιτικά εγκλήματα ή την αδράνεια της τωρινής κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα: Η «θεομηνία» ανέδειξε τις εγκληματικές πολιτικές και το λαϊκισμό

Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

genoktonia pontion

Έχοντας γεννηθεί και ζώντας μέχρι σήμερα σε περιοχή με πολύ ισχυρό το Ποντιακό στοιχείο, είχα την τύχη να μάθω από πρώτο χέρι την ιστορία, τους αγώνες, τα ήθη και τα έθιμα τους.

Διαβάστε περισσότερα: Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok